Maratonul de duminica modifica orarul si traseele mai multor linii RATBV

Duminică, 26 mai a.c., în traseele și programele de circulație ale mai multor linii de transport public de călători vor opera unele modificări determinate de desfășurarea celei de-a cincea ediții a Maratonului Internațional Brașov.

Astfel, între orele 08.30 şi 14.30 este suspendată circulaţia autobuzelor de pe linia 20, ultimele plecări în cursă având loc la orele 8.00 din Poiana Braşov și la 8.30 din Livada Poștei. De asemenea, în intervalul orar 08.00 – 09.00 nu vor circula nici autobuzele de pe linia 14.

În ceea ce privește circulația autobuzelor de pe liniile 24 și 28, pe sensul de deplasare spre Livada Poștei, în intervalul orar 08.00 – 09.30, acestea vor parcurge traseul: Stadionul Municipal – Calea Făgărașului – Strada Stadionului – Strada Avram Iancu – Strada Nicolae Iorga – Livada Poștei.

O altă modificare de traseu va fi impusă și pentru autobuzele liniei 5, care în intervalul 08.00 – 09.30, pe sensul de deplasare spre cartierul Astra, vor parcurge traseul Stadionul Municipal – Calea Făgărașului – Strada Stadionului – Bulevardul Griviței – Strada Castanilor – Bulevardul 15 Noiembrie și apoi pe traseul obișnuit.

Pe parcursul zilei de duminică, până în jurul orelor 14.30, pot apărea unele întârzieri în circulaţia mijlocelor de transport în comun, determinate de măsurile operative dispuse de agenţii Poliţiei Rutiere pe traseele de alergare. Ne cerem scuze clienţilor noştri pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru ca, imediat după finalizarea competiţiei sportive, să reluăm circulaţia potrivit orarelor și traseelor obişnuite.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: