Maraton pentru bugetele Brașovului. Cetățenii nu au nicio șansă să participe la ambele dezbateri organizate la o oră distanță una de alta

Luni sunt doua evenimente importante pentru brasoveni. Primul are loc la Consiliul Judetean unde va fi dezbatut public BUGETUL judetului Brasov, iar al doilea la CATTIA unde Primăria Brașov va prezenta BUGETUL Municipiului. Partea proastă este că primul eveniment are loc la ora 13,00, iar al doilea la 14.00. Mai mult decat atat, intre cele doua locatii este si ceva distanta, astfel ca nu exista nicio sansa ca cineva sa poata participa in ambele locuri. Ori la judet, ori la municipiu, brasovenii trebuie sa decida…

De aici rezulta si buna relatie dintre Adrian Vestea si George Scripcaru. Cu alte cuvinte, prăpastia între cei doi se tot adâncește.

”Reprezentanții Consiliului Județean Brașov, vă invită luni, 17 februarie 2020, ora 13:00, la dezbaterea publică privind Proiectul de buget al Judeţului Braşov și creditele de angajament pe anul 2020, și estimări pentru anii 2021-2023.Dezbaterea va avea loc la sediul CJ Braşov, sala 120”, au precizat reprezentantii Consiliului Judetean Brasov.

”Prezentarea publică a proiectului de buget al municipiului Brașov pentru anul 2020. Luni, 17 februarie, începând cu ora 14.00, la CATTIA, primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, va prezenta proiectul de buget al municipiului Brașov pentru acest an, inclusiv programul de investiții. Pentru a asigura un acces facil brașovenilor spre această locație, am solicitat operatorului de transport, SC RATBV SA, să crească frecvența pe linia 24, care asigură legătura între Livada Poștei și CATTIA. Totodată, încercăm, până luni, să instalăm un sistem care să permită transmiterea în direct a acestei întâlniri”, sustin reprezentantii Primariei Brasov.

https://www.brasovcity.ro/index.php?ck=31&lang=ro&area=Financiar#PROIECTBUGET

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: