Mara Mareș, sărită din schemă la parlamentare

PNL Brașov nu o mai vrea pe Mara Mareș pe lista candidaților la alegerile parlamentare, pe bună dreptate. Deși a fost 4 ani deputat, tânăra din Făgăraș a ieșit în evidență mai mult prin ziarele de scandal sau prin declarațiile controversate cum a fost și cea legată de ”decreței”. În rest, nu s-a remarcat cu nimic. Cum liderii PNL Brașov și-au dat seama de acest lucru, au aranjat cărțile în așa fel încât Mara să sară din schemă. Astfel, chipurile, primarii din Țara Făgărașului nu o mai vor. Pentru a scăpa de Mara, reprezentanții PNL l-au împins în față pe primarul Dumitru Flucuș, acesta având susținerea primarilor din zonă. Mulți ar spune că ar fi o pălărie prea mare pentru un primar dintr-o comună mică, având în vedere potențialul din Brașov.

Totuși, nimic nu este bătut în cuie. Se pare că nici Ioan Mareș nu stă cu mâinile în buzunar, dar nici Mara, care ar fi plecat deja la București pentru o discuție cu premierul Orban pe tema alegerilor parlamentare. Cum Ludovic Orban a susținut-o de fiecare dată, nu este exclus ca acesta să-i găsească un loc călduț în Parlament, ori la Brașov, ori prin țară pe undeva.

Precizăm că Mihai Veștea și Gabriel Andronache deja sunt pe listele de la parlamentare, ambii având avantaje față de alți contracandidați. Rămâne de văzut dacă va veni pe lista de la Brașov și premierul Ludovic Orban, care deja a primit invitație de la președintele Adrian Veștea.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: