Mara Mareș apostrofată ”acasă” chiar de către liderii TNL Brașov

Tineretul Național Liberal Brașov dezaprobă încercarea disperată a președintei TNL, domnișoara Mara Mareș, de a induce ideea unei susțineri a organizației pentru preferatul domniei sale la președinția PNL.

Îi reamintim domnișoarei Mareș că Tineretul Național Liberal nu a adoptat o astfel de decizie, că nu este o unealtă pe care să o folosească după bunul plac al domniei sale și nici o invenție personală a domnișoarei președinte! Tineretul Național Liberal a dat Partidului Național Liberal o bună parte din liderii actuali ai partidului, a crescut și a promovat tineri care astăzi sunt președinți de Consilii Județene, primari ai marilor orașe din România, deputați și senatori!

Îi cerem domnișoarei Mareș să arate respect pentru noi toți, să nu implice Tineretul Național Liber în această luptă internă, să nu folosească paginile oficiale ale organizației noastre după bunul său plac sau al apropiaților domniei sale, angajați ai cabinetului primului ministru! Ne dorim ca #GenerațiaAltfel să nu rămână doar un simplu slogan, să dovedim că împreună putem aduce schimbarea clasei politice, că #PrinNoiÎnșine putem reuși!”, au punctat tinerii liberali din Brașov.

Reamintim că Mara Mareș a fost parlamentar de Brașov, dar cum a intrat în Camera Deputaților așa a și ieșit, fără rezultate deosebite. Din contră, în cei 4 ani de mandat a fost implicată în mai multe scandaluri, inclusiv cel legat de ”decreței”. Din acest motiv, PNL Brașov a sărit-o de pe lista la parlamentare. Chiar dacă Ludovic Orban i-a făcut loc la București, tânăra nu a reușit să prindă încă un mandat. Cum munca la privat e grea, Mara Mareș s-a orientat imediat pe lângă Florin Cîțu pentru a prinde un loc călduț la stat.

One thought on “Mara Mareș apostrofată ”acasă” chiar de către liderii TNL Brașov

  • 25 iulie 2021 la 9:59
    Permalink

    Ce aveți măi invidioșilor pe ,,fata lu tata,,???

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: