Management marca Primăria Brașov. Parcările din stațiune pline ochi, iar cea nou construită mai mult goală (VIDEO)

Statiunea Poiana Brasov a devenit neincapatoare din cauza numarului mare de turisti. Partea proasta este ca multimea de oameni a dus la un blocaj in statiune, parcarile fiind foarte pline, iar stradutele inguste la fel.  Numai ca, administratia locala nu s-a gandit si la acest aspect. Astfel ca infrastructura lipseste in totalitate. Parcarea construita in Poiana Mica este inutila atata timp cat turistii si brasovenii o evita din cauza distantei foarte mari pana in statiune. Plus ca, de la parcare pana in statiune nu s-a construit o alee macar pe care sa se poate ajunge si pe jos.

Apoi, dezvoltarea imobiliara haotica a dus la constructii de cladiri pana in drumul care duce spre Poiana. In cazul in care s-ar mai dori extinderea acestuia, totul ar fi in zadar. Primaria Brasov a oferit avize pe banda rulanta fara sa se gandeasca si la viitor.

Comunicatul disperat al Primariei Brasov…

”Atenționare: Având in vedere numărul foarte mare de mașini care urca spre Poiana Brasov, mai ales dinspre Râșnov (in acest moment, in urma monitorizării efectuate de Politia Locală, numărul mașinilor care urca dinspre Râșnov este dublu fata de numărul celor care urca dinspre Brasov), coroborat cu mașinile deja parcate in Poiana, facem un apel la turiști sa utilizeze mijloacele de transport in comun dinspre Brasov spre Poiana sau, cei care vor neaparat sa urce cu mașinile, sa le parcheze in parcarea multietajata din Poiana de Jos. In acest moment sunt libere 200 de locuri. Între Poiana de Jos (Cabana Junilor) și Poiana Brasov se circula cu foarte mare dificultate. In momentul in care ajung in Poiana Brasov, turiștii au șanse foarte mici sa găsească un loc liber, de aceea un echipaj al Poliției Locale ii îndruma, de la sensul giratoriu de la parcarea multietajata, sa își lase mașinile acolo și sa utilizeze pentru deplasare linia 60, traseu pe care transportul este gratuit”, se arata intr-un comunicat disperat al Primariei Brasov. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: