Management de “calitate”. Compania Apa mai întâi oprește furnizarea apei și apoi îi anunță pe brașoveni

Compania Apa isi bate joc de brasoveni din ce in ce mai des. Desi, firesc ar fi fost  sa anunte sistarea apei potabile in oras pentru ca brasovenii sa fie pregatiti, reprezentantii Companiei au facut acest lucru dupa ce apa nu mai curgea la robinete.
„Din cauza aparitiei unei sparturi la conducta de apa pe str. Matei Basarab nr. 27, furnizarea de apa va fi oprită, in cursul zilei de astazi, pe urmatoarele strazi: Constantin Dobrogeanu Gherea, Emil Garleanu, Pajistei, Retezat, Coastei C.Lacea, Bisericii Sf.Nicolae, Tibles, Ecaterina Varga, Vrancei, Malaiesti, Harghita, Petofi Sandor, Luca Arbore, Costitei, Curcanilor, Clabucet, Anton Pann, Ciocarliei, Junilor, Podragu, Ghe. Sion. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, spun reprezentantii Companiei Apa.
Cu alte cuvinte, au gandit cu picioarele cand au luat aceasta decizie. Faptul ca locuitorii municipiului nu sunt informati mai deloc sau sunt, dar foarte tarziu despre problemele cu furnizarea apei, nu mai este un secret. Insa, de neinteles este ce fac cei din conducerea institutiei. Unul dintre reprezentatii judetului la Compania Apa este Daniel Gligore. Ce face acesta pentru imbunatatirea comunicarii cu populatia, pentru un management mai bun? Poate ar fi timpul sa iasa in fata si sa spuna care este rolul sau si ce a realizat pana acum. De fapt ce fac cei din Primaria Brasov si Consiliul Judetean, actionarii principali de la Compania Apa, de ce nu iau masuri niciodata impotriva conducerii avand in vedere gafele din ultimul an?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: