Mămicile inimoase din Brașov se mobilizează în lupta pentru viața micuței Alessia

În perioada 5-6 septembrie, între orele 10:00-18:00, se va organiza pe aleea parcului Tractorul din Brașov un târg caritabil pentru ajutorarea micuței Alessia.
În schimbul unor mici donații, participanții vor putea alege dintr-o gamă variată de jucării, haine pentru copii şi adulți, încălțăminte, accesorii, cărți, decorațiuni şi multe alte lucruri interesante.
Organizatorii au pregătit mai multe tombole, unde pot fi câștigate premii sau diferite servicii oferite de sponsori.
Pentru distracția copiilor, vor exista baloane colorate sau servicii de face painting.
Practic, oricine poate participa. Fie că doriți să cumpărați ceva pentru a o ajuta pe Alessia, fie că sunteți la plimbare în aer liber sau că doriți să vă petreceți ziua într-un mod inedit!
Vă așteptăm cu drag!
————————————————–
Povestea Alessiei:
Alessia Lăcrămioara Curcă are doar 1 anișor și 4 luni și este diagnosticată cu SMA-1 (Amiotrofie Spinală Musculară de tip 1).
SMA-1 înseamnă degradarea progresivă a celulelor musculare de la nivelul întregului corp, inclusiv degradarea celulelor de la nivelul aparatului respirator, ceea ce conduce inevitabil la deces prin stop cardiac.
Vestea minunată este că recent a fost aprobat spre vânzare Zolgensma, un tratament care oprește evoluția acestei necruțătoare boli. Șocant este costul acestui vaccin, considerat cel mai scump medicament din lume. Pentru Alessia, o viață lungă și frumoasă costă 2.1 milioane dolari.
 De obicei, copiii bolnavi fac stop cardio respirator înainte de împlinirea vârstei de 2 ani, astfel că este foarte importantă intervenția din timp și administrarea vaccinului Zolgensma cât mai repede.
Foarte mulți oameni i s-au alăturat Alessiei în această călătorie, însă are nevoie de încă și mai mulți ca să ajungă la destinație.
Prin toate metodele de donare s-au strâns până acum aproximativ $400.000 din cei 2.125.000 dolari necesari.
Persoane de contact pentru târg:
 Mădălina Obancea, 0721822203
Denisa Stoia, 0724277926

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: