Mall-ul din centrul Brașovului se deschide anul viitor. Cum arată în prezent? (FOTO, VIDEO)

AFI Brașov se va deschide anul viitor. Situat pe locul fostei uzine Hidromecanica, investiția se ridică la 60 de milioane de euro și va oferi aproximativ 2000 de locuri de muncă.

Reamintim ca ansamblul va cuprinde centrul comercial AFI Palace Brasov si proiectul de birouri clasa A AFI Park Brasov, care va fi livrat in doua etape (in prima faza 15000mp si in a doua faza 10000mp). Cladirea de birouri va gazdui banci si firme IT.

Mall-ul va avea o intrare principala din bulevardul 15 Noiembrie si o intrare secundara, din strada Nicolae Titulescu, in dreptul hypermarket-ului gazduit de ansamblu.  Cele doua intrari vor comunica prin doua coridoare.  La parterul mall-ului se va afla hypermarket-ul Carrefour (6500 mp) si magazine de imbracaminte. Primul etaj va gazdui magazine retail, restaurante, zona fast food, dar si o spectaculoasa terasa cu vedere spre muntii Carpati.  La etajul al treilea, brasovenii, dar si turistii, vor putea merge la Cinema, dar si la o sala de gimnastica.

Dintre marile firme de unde isi vor putea face brasovenii cumparaturile amintim Inditex, Collective, LPP, H&M, CCC, Deichmann, US Polo, Tommy, Hervis, Intersport, Lego,Smyk, Gloria Jeans. Conform site-ului official AFI Europe, zona de electronice va fi reprezentata de catre Flanco si Altex.  In ceea ce priveste partea de fast-food, se va putea manca sau consuma o cafea la Mac, KFC, Starbucks, Pizza Hut.

Mai mult decat atât, mall-ul va avea o terasă de dimensiuni mari care va oferi o panoramă spectaculoasă vizitatorilor spre muntele Tâmpa.

Vezi care este stadiul lucrărilor!

 


Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: