Mai puțini la vaccinare, mai mulți să vadă aeroportul

Brașovenii s-au putut imuniza împotriva COVID-19 chiar la Aeroportul Brașov, fără liste de așteptare, fără aglomerație. Din păcate, numărul doritorilor nu a fost foarte mare pentru cele 2 zile, fiind vaccinate  în jur de 450 de persoane. Doritorii au putut veni cu mașinia, dar și cu autobuzele puse la dispoziție de autoritățile locale. Bonus la eveniment a fost locația. Astfel, brașovenii au putut să vadă cu ochii lor cum decurg lucrările la aeroportul Brașov.
Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Brașov, Instituția Prefectului Județul Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, ISU Brașov, Crucea Rosie Filiala Brașov, Serviciul Județean Salvamont Brașov și Asociația Salvatorilor Voluntari – SAR România ( ASV România – Search And Rescue ).

One thought on “Mai puțini la vaccinare, mai mulți să vadă aeroportul

  • 24 mai 2021 la 11:02
    Permalink

    O jalnica actiune de propaganda politica,imagine si alimentare a cultului personalitatii unei anumite persoane ; fiind vorba de resurse publice mobilizate ,ar trebui ca factorii indreptatiti sa stabileasca daca cheltuielile efectuate se justifica in raport cu numarul de persoane vaccinate ; ce sa vada oamenii ? Un terminal care nu este receptionat si pus in functiune si aici se pune intrebarea cine a aprobat accesul in terminal atata timp cat acesta inca se afla in administrarea constructorului; mai bine ni s-ar explica ce s-a realizat din iulie 2016 si pina acum fata de obiectivele asumate ; de ce nu vrea sa ne explice nimeni clar ce a mai ramas de facut in baza unei inventarieri a situatiei ; si as aminti doar cateva :finalizarea lucrarilor nerealizate de firma Constructii Sibiu si anume cladirea energetica,pompele de apa,remiza PSI,drum de acces,parcare,imprejmuire,platforma antisuflu,etc.;apoi ar trebui sa ni se spuna cand se vor receptiona si pune in functiune terminalul,balizajul si benzile pistei; cand vor fi livrate cele 3 autospeciale pentru deszapezire si stingere a incendiilor ; cand vor fi livrate echipamentele de navigatie si in special radarul; cand vor incepe lucrarile la devierea canalului Besalcin ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: