Mai multe echipe din România, inclusiv de la Dacia, încearcă să producă ventilatoare

Ventilator producție românească. Mai multe echipe din țara noastră lucrează zilele acestea pentru a produce ventilatoare.

”Dacia încearcă să producă un ventilator cu ajutorul unui producător de ventilatoare. Academia Tehnică Militară va produce, dacă va reuşi şi sper să reuşească, un ventilator care este producţie românească. Ventilatorul nu a fost încă omologat, este produs ca prim echipament şi în continuare se lucrează la îmbunătăţirea lui la grupul de la Timişoara, tot împreună cu o parte din industria auto, a detaliat ministrul. Mai este la Târgu Mureş un alt grup de inventatori care au făcut deja un test pe plămânul artificial. E în procedura de omologare şi trebuie să-i facă alte ajustări pentru a putea fi omologat în final” este mesajul lui Virgil Popescu ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri postat pe Facebook.

One thought on “Mai multe echipe din România, inclusiv de la Dacia, încearcă să producă ventilatoare

  • 12 aprilie 2020 la 9:43
    Permalink

    Cred ca au sa iasa pe piata cam 8 miliarde de ventilatoare si vre o 300 de miliarde de costume. Lamborghini, Ferari si Aston Martin si au transformat liniile de productie sa faca ventilatoare si costume de protectie. Pana iasa toate astea pe piata cred ca trece criza.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: