Mai multe anexe gospodărești au luat foc în Colonia 1 Mai (FOTO)

Mai multe anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări în Colonia 1 Mai.
”Azi noapte, la ora 01.16 am fost anuntați de izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodareasca din satul Colonia 1 Mai. Au intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului 7 autospeciale cu apa si spuma: 3 autospecuale de la ISU Brasov ( Sectia de pompieri Zărnești cu 2 autospeciale si Detașamentul 1 de pompieri Brasov cu o autospeciala) si 4 autospeciale ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ( SVSU Vulcan- 2 autospeciale, SVSU Cristian – 1 autospeciala, SVSU Codlea- 1 autospeciala).
Incendiul s-a manifestat cu flăcari violente si exista pericolul extinderii la casele din apropiere.S-a intervenit atât pentru stingerea incendiului cât si pentru protejarea caselor din apropiere.În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.
Au ars anexele unei locuinte pe o suprafata de 200 mp si acoperisul casei pe o suprafata de 40 mp. Din cauza caldurii dezvoltate de incendiu, la o alta casa din apropiere s-au spart mai multe geamuri.Totodata, acoperisul unei alte anexe gosapodarești a ars pe o suprafata de 60%.Flăcările au mai distrus si o motocicletă, utilaje agricole, o remorcă si doua motoare electrice.Lupta pompierilor cu flacarile a durat 3 ore si jumatate”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: