Mafia a pus mâna pe spitalele din Brașov. Contracte pe ochi frumoși, funcții de conducere apropiaților

Spitalele din Brașov au ajuns la mâna politicienilor și a interlopilor. De câțiva ani, unitățile medicale au fost luate cu asalt de către indivizi care taie și spânzură în aceste instituții ale statului. Totul cu largul concurs al Consiliului Județean Brașov unde cei din conducere se fac că nu văd aceste nereguli sau le văd dar închid ochii din alte motive. Un exemplu de combinații pe spatele statului este cazul medicului Grigoriu.

Acesta a condus Spitalul de Psihiatrie și Neurologie cu o mână de fier. Numai că, s-a organizat un concurs…cu dedicație specială pentru anumite persoane. Astfel că medicul Grigoriu trebuia scos din joc. Cum, prin Comisia de Concurs, care a constatat imediat câteva probleme la dosarul medicului. Întâmplător, în cursă pentru șefia instituției se afla o anume Diana Croitoru, o tipă care a avut legături cu șeful din umbră al postului Brașov tv.

Doar că, dr. Grigoriu nu s-a lăsat impresionat de aceste legături pur întâmplătoare și a atacat în instanță această nedreptate unde a și câștigat. Credeți că a scos vreo vorbă despre acest aspect președintele Consiliului Județean Brașov? NU! De ce, pentru că cineva este protejat acolo, ori pentru că nu are curaj…

Ciudat este că în mai toate spitalele lucrurile au stat la fel. Oameni de partid pe funcții, iar apoi contracte. Așa s-a ajuns încât și unii cameramani tv să alimenteze automatele de cafea din spitale…Însă, acest exemplu este unul minor, multe contracte duc direct la indivizi dubioși care sunt în relații cu politicienii. Mai mult decât atât, și adversarii politici au fost momiți cu contracte la unitățile medicale, unii au și fost transferați de la alte partide, astfel ca toată lumea să fie mulțumită. S-a ajuns ca aceste spitale să fie niște vaci de muls pentru interlopi și politicieni, bineînțeles, în aceste cazuri nu este mare diferență între ei.

Veste proastă însă pentru acești indivizi cu alură de șmecheri. Anchetatorii au intrat pe fir și analizează aceste posturi oferite pe zâmbete doctrinale și contractele dubioase. S-a ajuns ca până și echipamentele și aparatura medicală să fie oferită tot de…interlopi.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: