Macedonschi, candidatul PNL pentru Primăria Brașov? (FOTO)

Consilierul local Cristian Macedonschi (FDGR) ar putea fi candidatul PNL pentru Primăria Brașov. În ultimele luni, acesta este văzut foarte des în preajma președintelui PNL Brașov, Adrian Veștea, la mai toate evenimentele. Se pare că cei doi sunt destul de apropiați. De asemenea, Cristian Macedonschi pare a fi un fan al liberalilor, fiind un promotor al președintelui Klaus Iohannis. Este binecunoscut și faptul că există o alianță între FDGR și PNL. Un sprijin ar putea veni și din partea premierului Ludovic Orban.

Lui Adrian Veștea i-ar conveni de minune această candidatură, mai ales că la ultimele alegeri Macedonschi a obținut un scor bun pe Brașov. Cu susținerea PNL, șansele acestuia ar fi destul de mari. Mai mult decât atât, cum consilierul local este un ”dușman” declarat al primarului George Scripcaru, șansele lui ”Mace” cresc, mai ales că relația dintre președintele Consiliului Județean și primar nu este una tocmai bună.

Fiind întrebat despre posibilitatea de a candida la Primăria Brașov, consilierul Cristian Macedonschi nu a negat. ”Orice este posibil”, a declarat Cristian Macedonschi.

2 comentarii la „Macedonschi, candidatul PNL pentru Primăria Brașov? (FOTO)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: