Ludovic Orban: ”Toate proiectele importante ale Brașovului se mișcă înainte și vor ajunge să devină realitate”

Liberalul Ludovic Orban a efectuat astăzi o vizită în județul Brașov. Într-o conferință de presă, șeful Camerei Deputaților a vorbit despre proiectele derulate la nivel de județ.

”Anul trecut am rostit fraza toate drumurile duc la Brașov. Am spus asta pentru că Brașovul are nevoie de autostrăzi, de transport aerian, dar și de transport feroviar. Toate proiectele despre care am vorbit, avansează. La autostrada Ploiești-Brașov, este lansată procedura de licitație pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate, realizarea proiectului tehnic și pregătirea documentației pentru licitație. În ce privește conexiunea cu coridorul 4 Pan-European, respectiv cu tronsoanele de autostradă Brașov-Făgăraș și Făgăraș-Sibiu. Studiul de fezabilitate pentru Făgăraș-Sibiu este deja avizat, aproape de finalizare și urmează să fie aprobată documentația tehnico-economică în cadrul Guvernului. Pentru tronsonului Brașov-Făgăraș s-a lansat licitația pentru semnarea contractului de realizare a studiului de fezabilitate. Sunt 4 oferte depuse, sunt în curs de evaluare pentru a se stabili câștigătorul. De asemenea, legătura cu Moldova, prin intermediul tronsonului Brașov-Bacău. Studiul de Fezabilitate este în curs de finalizare. Practic toate proiectele importante se mișcă înainte și vor ajunge să devină realitate”, a trecut în revistă Ludovic Orban.

Președintele Camerei Deputaților a vorbit despre sala polivalentă, dar și despre aeroport.

”Referitor la sala polivalentă, Guvernul a aprobat documentația tehnico-economică și Compania Națională de Investiții(CNI) derulează licitația pentru a selecta firma sau consorțiul care urmează să realizeze sala”, a spus Ludovic Orban, într-o conferință de presă organizată la Brașov. Liberalul a lăudat și aeroportul Brașov afirmând că se face treabă bună acolo, fără a preciza faptul că trebuia să se zboare de pe acest obiectiv din 2020, iar acum se vehiculează deja ca termen 2022. Culmea, la guvernare în ultimul an și jumătate au fost liberalii, nu altcineva, deci nu mai pot susține că au existat piedici de la alții.

 

 

One thought on “Ludovic Orban: ”Toate proiectele importante ale Brașovului se mișcă înainte și vor ajunge să devină realitate”

  • 28 mai 2021 la 17:36
    Permalink

    Pentru aeroport se poate vehicula linistit si fara teama de a gresi chiar anul 2024 !

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: