Lucrările de amploare ale SDEE Transilvania Sud în Codlea vor fi finalizate în septembrie

Lucrările de amploare din Codlea începute în primăvara anului 2019 de către SDEE Transilvania Sud vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie 2020.

”Vӑ informӑm cӑ, începând cu primăvara anului trecut, societatea noastrӑ a demarat unul dintre cele mai ample și ambițioase programe de investiții din ultimii 20 de ani.

Acesta presupune înlocuirea unor echipamente electroenergetice și tronsoane ale rețelei publice de distribuție a energiei electrice din Municipiului Codlea, și se va desfășura până la sfârșitul lunii septembrie 2020.

Scopul acestui program este modernizarea retelei publice de distribuție a energiei electrice, retehnologizarea capacităților electroenergetice, înlocuirea echipamentelor uzate, eliminarea pierderilor și a punctelor sensible ale retelei.

Printre efectele, pe termen lung, ale acestor lucrări, se numără: reducerea numărului de întreruperi accidentale în alimentarea cu energie electrică, creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu energie electrică, creșterea capacității de transport a energiei electrice și a siguranței în functionare a rețelei, prin introducerea acesteia în subteran și îmbunătățirea calității energiei electrice distribuite, prin aducerea la nivelul standardului european, a tuturor parametrilor de bază ai acesteia.

Vă asigurăm că prioritatea societății noastre este asigurarea funcționării rețelei publice de distribuție a energiei electrice într-un regim de calitate, stabilitate, siguranță și continuitate.

Deși instalațiile electrice asupra cărora se va lucra vor fi scoase de sub tensiune, pe durata desfășurării lucrărilor, alimentarea cu energie electrică a utilizatorilor nu va fi întreruptă.

Prin executarea unor manevre, estimăm că vom reusi, în proporție de peste 80%, preluarea consumului pe alte surse, inclusiv prin utilizarea de generatoare independente.

Manevrele presupun acționarea unor aparate de comutație care vor genera apariția unor goluri de tensiune. Acestea sunt inevitabile și absolut necesare, însă au ca efect secundar scӑderi bruște ale valorii tesiunii electrice, cu durata mai micӑ de o secundӑ.

Întreruperile de scurtă durată vor avea o frecvență zilnică, la începutul și la încheierea programului de lucru, odată cu executarea manevrelor de retragere și repunere sub tensiune a pӑrților de instalație asupra cӑrora s-a lucrat.

Lucrările vor fi executate de către societăți specializate, al căror personal,  echipamente și utilaje vor purta inscripții, elemente de identificare și mărci distincte.

Serviciul „Call Center” Distribuție va fi în permanență la dispoziția utilizatorilor și va putea fi contactat la numerele de telefon 0800-801-929 (telverde) sau 0268-402-050 (taxabil).

Informațiile cu privire la întreruperile în alimentarea cu energie electrică vor fi comunicate cu respectarea prevederilor legale în vigoare, prin toate mijloacele publice disponibile: mass media locală și pagina proprie de internet, la adresa https://www.sdeets.ro/relatii-cu-clientii/intreruperi-programate/.

Dorim să cerem scuze consumatorilor pentru eventualele neplăceri create, să le  mulțumim pentru înțelegere și să îi asigurӑm, totodată, de întreaga noastră considerație.

Ȋn această perioadă deosebit de dificilă, specialiștii noștri își continuă activitatea de exploatare a rețelei electrice în teren, unde există riscuri în fața cărora cei care au posibilitatea de a opta pentru munca la domiciliu nu sunt expuși, drept pentru care apelăm la înțelegerea și sprijinul utilizatorilor.” au declarat reprezentanții SDEE Transilvania Sud.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: