Lucrări la autostradă demarate de PSD, motiv de mândrie pentru PNL. Aeroportul, jucăria electorală preferată a liberalilor

Pentru PNL a început campania electorală! Drept dovadă este vizita de astăzi a premierului Ludovic Orban la Brașov. Deși guvernul PNL nu are nicio contribuție la acest proiect, din motive electorale, premierul a găsit de cuviință să viziteze șantierul unde să facă câteva poze alături de colegii liberali din județul Brașov.

“Poze care au fost făcute și în urmă cu câteva săptămâni când, la același proiect, a venit să ”inspecteze” lucrările și Ministrul Transporturilor. Numai că, lucrările la lotul de autostradă Râșnov-Cristian au fost demarate de guvernarea PSD. Cu alte cuvinte, Guvernul PNL se mândrește cu lucrările începute în perioada în care țara a fost guvernată de social-democrați”, a declarat Marian Rasaliu, președinte executiv al PSD Brașov, candidat la președinția Consiliului Județean Brașov.

Tot astăzi, premierul va efectua o vizită și la Aeroportul Brașov care a fost început de administrația liberală în urmă cu mai bine de 10 ani. Și atunci, la aeroport și-a făcut apariția același personaj, Ludovic Orban, în calitate de Ministru al Transporturilor. Bineînțeles, cu promisiunile de rigoare. Anii au trecut, iar Aeroportul ELECTORAL se află în 2020 aproape în același stadiu, fiind realizat doar în proporție de 30%, așa cum a precizat chiar actualul președinte al Consiliului Județean Brașov, în urmă cu 2 luni, într-o conferință de presă.

”Din păcate, până acum, brașovenii au fost păcăliți de administrația liberală. Ani la rând au curs doar promisiuni. În schimb, nu am văzut la liberali o analiză a profitabilității acestui aeroport. Se organizează săptămânal conferințe de presă, se fac poze pe câmpul unde ar trebui să fie construit aeroportul, dar nimic concret. În tot acest timp, aflăm de la Asociația Aeroporturilor din România că toate aeroporturile din țară se confruntă cu probleme mari financiare. Aeroporturi mari cum sunt cele din Cluj și București au pierderi uriașe și au devenit nerentabile. Cum a venit peste noi și criza sanitară, operatorii din domeniu solicită credite garantate de stat pentru a acoperi ”găurile” înregistrate. Întrebarea este, ce se va întâmpla cu Aeroportul Brașov, cum va influența pandemia funcționarea acestuia? La aceste întrebări ar trebui să răspundă cei responsabili. În prezent, liberalii fac ce știu mai bine, aruncă promisiuni electorale cu care speră să mai prindă un mandat. Doar că brașovenii nu mai cred în aceste minciuni care trenează de ani buni”, a mai adăugat Marian Rasaliu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: