Lucrări în zona Poarta Șchei

Electrica Brașov a demarat ieri lucrări de modernizare a rețelei de joasă tensiune și de modernizare, securizare și sistematizare branșamente în zona Poarta Șchei, lucrări care vor afecta trotuarul drept al străzii Poarta Șchei (pe sensul de mers Șchei – Centru), în porțiunea dintre intersecțiile cu Aleea Tiberiu Brediceanu și Strada G. Coșbuc.

Lucrările presupun decopertarea pavajului de piatră cubică și săpături în zona menționată, fapt care va bloca accesul pietonal pe această porțiune de trotuar până pe data de 15 noiembrie, cata când este estimată finalizarea șantierului.

La rândul său, municipalitatea a început resistematizarea zonei de dinainte și de după Poarta Șchei, în vederea măririi spațiului dedicat pietonilor și creșterii siguranței acestora. Vor fi lărgite trotuarele pe ambele părți și a fost deja amplasată o trecere de pietoni, deocamdată marcată provizoriu (cu vopsea galbenă), înainte de Poarta Șchei.

Alte lucrări desfășurate de Electrica în aceste zile sunt:  Str Hărmanului – stația IUS Tronson I (IUS – Bd. Al. Vlahuță) și intersecția străzilor Fagurului, Bârsei, Albinelor, Plugarilor (giratoriu; restricții de circulație).

 

foto: Primaria Brasov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: