Lucrări de modernizare a rețelei electrice pe strada Gheorghe Șincai din Brașov

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov, informează că, în data de 12.12.2019, se vor efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție de medie tensiune, pe str. Gheorghe Șincai din Brașov.

Lucrările se vor efectua doar în intervalul orar 09:00-16:00, accesul fiind restricționat, prin închiderea totală a circulației rutiere.

Această lucrare de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în funcționarea rețelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor. De asemenea, lucrarea va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.

Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele menționate, și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri.

Cu mulțumiri pentru înțelegere,

Serviciul Relații Publice, Comunicare SDEE Transilvania Sud, 09.12.2019

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: