Lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție din municipiul Brașov

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov, informează că, în data de 18.06.2020 se vor efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție de medie tensiune, traversând strada Prundului, prin săpătură deschisă, la intersecția  cu strada  Spătarul Luca Arbore (vizavi de sediul SRI), din Brașov.

Pentru a nu bloca circulația rutieră, săpătura de traversare se va efectua pe jumătate din suprafața carosabilă și mai apoi, pe cealaltă jumătate, lucrarea desfășurându-se pe o stradă cu sens unic.

Lucrările se vor realiza în intervalul orar 08:00-16:00, accesul fiind liber atât pentru pietoni (pe trotuar), cât și pe suprafața carosabilă.

Această lucrare de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în funcționarea rețelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor. De asemenea, lucrarea va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: