Lucian Pătrașcu: ”Deși USR avea o alianță cu PNL, domnul primar Coliban a încercat în repetate rânduri o alianță PE SUB MASĂ cu PSD”

Liderul social-democrat, Lucian Pătrașcu, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că, în timp ce USR avea încheiat un protocol semnat cu PNL încerca să încheie o alianță ”pe sub masă” cu PSD. În același timp, acuza PNL că votează cot la cot cu PSD.

”FRUSTAREA USR CA NU A REUSIT SA PASTREZE O ALIANTA CU PNL – RABUFNESTE ASUPRA CONSILIERILOR LOCALI PSD!

Un exemplu de ipocrizie din partea Primarului Coliban, constatata ieri in toata presa brasoveana, este acuzația că exista o COALITIE intre PSD si PNL, cand lucrurile stau, de fapt, invers.

Desi USR avea o Alianta cu PNL, domnul primar Coliban a incercat in repetate randuri o alianta PE SUB MASA cu PSD. Întrebarea fireasca este atunci ”Cine este ”monstrul” dintre cele 3 partide politice?”

De la inceputul mandatului,  PSD nu are nici un fel de coalitie nici pe DEASUPRA MESEI, NICI PE SUB MASA cu PNL sau USR. Aceste lucruri s-au vazut in decursul celor 12 luni de mandat, atunci cand PSD a votat impotriva unor proiecte care nu reprezentau  interesul brasovenilor, fiind singura voce din consiliul  local, iar cele 2 partide din alianta au trecut aceste proiecte.

Miercuri,  in cadrul sedintei de CL au fost proiecte la care PSD a votat impotriva deoarece acestea nu reprezentau interesele brasovenilor si nu erau transparente, iar alianta a aprobat aceste proiecte (ex. RIAL – organigrama, FC Brasov – 2500.000, etc).

  Dl Primar, am spus-o de mai multe ori si am sa va repet de fiecare data, consilierii locali PSD, vor vota intotdeauna proiectele care sunt in interesul brasovenilor si nu altfel. (ex UNTOLD)!

Deranjul cel mai mare din sedinta de Consiliu Local a fost ca nu suntem de acord cu organigrama propusa de dumnealui prin infiintarea unui nr de 65 de posturi noi fara a avea o justificare.

LA ACEST MOMENT DL PRIMAR ARE UN NR DE 12 CONSILIERI PERSONALI SI 5 PERSOANE ANGAJATE SI DETASATE LA PRIMARIA BRASOV SI MAI DORESTE UN NR DE 65 DE POSTURI NOI.  

Dl Primar a dezinformat si manipulat Consiliul Local si brasovenii prezentand ca exemple Primaria Cluj si Oradea.

La Primaria Cluj, în aparatul propriu, sunt incluse urmatoarele: Direcția Poliția Locală, Evidenta Populatiei, Administrație Piețelor, Administrația Cimitirelor etc. care, la Primaria Brasov, sunt organizate ca servicii publice în subordonarea CL.

La Primaria Oradea, de asemenea, în aparatul propriu sunt incluse Directia Poliția Locală și Direcția Fiscală.

Exemple de Primarii similare ca organizare cu a noastra (Politie Locală, Direcție Fiscală, Evidenta Populatiei etc. care nu fac parte din aparatul propriu al primarului):

– Primaria Sibiu 312 + 3 demnitari

– PrimariaTg Mures 309 + 3 demnitari

– Primaria Ploiesti 378 + 3 demnitari Dar din 378 sunt 48 contractuali la Serviciul Administrare Parc Municipal, deci raman 330 functionari.

De un an de zile domnul primar nu a reusit sa angajeze prin concurs profesionisti la primarie, pe postul de Director Tehnic si Sef Serviciu Administrare Drumuri si Siguranta Circulatiei, cum sa avem incredere in dumnealui ca este in stare sa angajeze 65 de oameni?

Domnule primar, ma asteptam la multe alte lucruri din partea dvs, dar nu la incitare la ura si la violenta verbala. SA VA FIE RUSINE!

V-ati aratat adevarata fata si am vazut cu totii cine sunt sustinatorii si simpatizantii dvs, indivizi care ameninta cu moartea consilieri locali si ii injura ca la usa cortului.

Am crezut ca a fost o simpla intamplare  cu dl fost subprefect Codrut Bucur atunci cand a amenintat si a jignit un coleg europarlamentar, dar am constatat cu stupoare că este stilul USR, să înjure și să amenințe”, a spus Lucian Pătrașcu, liderul consilierilor local PSD.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: