Lucian Pătrașcu, consilier local: Primăria Brașov trebuie să găsească soluții pentru copiii care au vacanță prelungită

Lucian Pătrașcu, consilier local, liderul grupului consilierilor locali PSD Brașov, atrage atenția Executivului Primăriei despre un subiect foarte important și intens dezbătut de brașoveni, zilele acestea, respectiv problema părinților care nu au unde să își lase copiii în perioada vacanței prelungite.

” În alte orașe din România, părinții care nu pot sta acasă cu copiii mai mici de 12 ani, în vacanța prelungită de primăvară, îi pot lăsa în mai multe centre de supraveghere pe care le organizează administrațiile locale. La Brașov, nimeni nu se gândește la acest aspect. Vom depune la Primăria Brașov o solicitare, în scopul convocării unei ședințe de îndată, pentru adoptarea unui proiect prin care să înființăm, la nivel de municipiu, mai multe centre de vacanță pentru copii. Dacă alte orașe din țară pot face acest lucru, atunci cu siguranță se va putea și la Brașov. Sper să am sprijinul colegilor din Consiliul Local, având în vedere importanța proiectului și impactul acestuia la nivel de municipiu.” spune Lucian Pătrașcu.

” Grija pentru copiii brașovenilor ar trebui să reprezinte o preocupare constantă a administrației locale, mai ales în această perioadă, când Guvernul joacă ping-pong cu deciziile legate de educație și de programul școlilor și grădinițelor.
În ceea ce privește impactul bugetar, sunt convins că domnul Primar are în jurul său oameni competenți, profesioniști, care vor găsi soluții și în ceea ce privește susținerea financiară a acestui proiect.” a completat Pătrașcu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: