Lucian Pătrașcu: ”Asistăm la desființarea tuturor locurilor de parcare de pe strada Nicolae Iorga- parcarea de la Parcul Central”

Acum câteva zile, brașovenii au fost anunțați de către purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov de începerea unor noi lucrări în centrul orașului.
Mai exact, „Se face o resistematizare a zonei, ținând cont de măsurile pe care municipalitatea trebuie să le implementeze, pana în 2023, conform Planului privind calitatea aerului. ”Una dintre măsurile care se vor implementa este aceea de amenajare, în prima parte a parcării, dinspre Primărie, a 4 stații de încărcare rapidă a autoturismelor și de extindere a zonei verzi”, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.
Astăzi, pe bună dreptate, asistăm la desființarea tuturor locurilor de parcare de pe strada Nicolae Iorga- parcarea de la Parcul Central, fără niciun fel de explicație dată brașovenilor.
Practic, având în vedere că Braşovul este sufocat de mașini, Primăria Brașov, se gândește zilele acestea ( și face!) cum să complice și mai mult viața de zi cu zi a locuitorilor, care cu greu găsesc un loc de parcare în centrul orașului.
Ce se va întâmpla cu parcarea din centrul Brașovului?
Așteptăm un punct de vedere oficial al Primăriei Brașov cu privire la situația reclamată de foarte mulți oameni! ”, a declarat Lucian Pătrașcu, președinte PSD Municipiul Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: