Luați-vă adio de la copacii și vegetația din Brașov! Pe drumul spre Poiană se ridică bloc după bloc (VIDEO, FOTO)

Drumul spre Poiana Brașov poate fi denumit în curând ”drumul printre betoane”.  Totul cu largul autorităților locale care nu fac nimic de ani buni chiar dacă dealurile sunt rase cu buldozerele, iar în locul copacilor și a vegetației apar blocuri. Dacă în trecut pe aceste dealuri era doar pădure cu copaci, acum sunt mai multe blocuri și drumuri.

Cine oferă aceste autorizații, cine permite acest măcel ecologic, doar autoritățile din Brașov pot răspunde.

Nu ar fi rău ca instuțiile abilitate ale statului, în special DNA, să verifice modul în care hectare de pădure au ajuns pe mâna unor dezvoltatori imobiliari. De asemenea, modalitatea în care s-a construit la Brașov, felul in care s-au ridicat blocuri între case, cum nu s-a respectat regimul înălțimii la clădiri și tot așa. Asta în cazul în care mai există DNA sau DIICOT la Brașov. Pentru că în ultimii ani sunt prinși doar ”peștișorii” mici, dar și ăia scapă cu amenzi sau pedepse cu suspendare. Între timp, amărâții care nu au bani de avocați, zac prin pușcării pentru câteva mii de euro. Dar avem justiție. Însă, având în vedere că la Brașov judecătorii stau la aceeași masă cu inculpații…este de înțeles.

 

One thought on “Luați-vă adio de la copacii și vegetația din Brașov! Pe drumul spre Poiană se ridică bloc după bloc (VIDEO, FOTO)

 • 23 iunie 2019 la 17:32
  Permalink

  Cauzele acestui adevărat dezastru al Brașovului sunt foarte simple:
  – marile jafuri de după 1990 nu s-au terminat nici pe departe, astfel că după devalizarea tuturor fabricilor, a urmat defrișarea întregii țări iar acum pur și simplu se fură din domeniul public al municipiului, orașul devenind un adevărat „no man’s land” pentru toți hoții care vor să-și spele banii.
  – primarul celor 4 mandate, are atât de multe dosare penale nefinalizate încât el nu mai face demult ce vrea ci ceea ce i se comandă de la Centru, mai exact de la Cotroceni.
  – mai rău decât atât: presa locală nu mai există, justiția la fel, iar poliția nu îndrăznește nici atât să se atingă de primar.
  – așa a ajuns Brașovul singurul oraș istoric din toată Europa unde nu mai există nici presă, nici lege, nici măcar Constituția, și unde toate dealurile centrale au ajuns să fie defrișate și acoperite cu cartiere de blocuri.
  – și ceea ce e cel mai grav e că cetățenii ale căror drepturi elementare sunt încălcate pe față, nu sunt în stare nici măcar să se înțeleagă pentru a acționa împreună în justiție, cea mai coruptă Primărie din Europa. Punct.

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: