Lovitură pentru PNL la Făgăraș! Liberalii dați afară din partid se întorc în Consiliul Local

PNL Brașov primește o nouă lovitură! De această dată la Făgăraș, unde conducerea partidului a dat afară 3 consilieri locali. Deși PNL a încercat să bage 3 supleanți, instanța a decis să anuleze ordinul de prefect, astfel că cei trei care au fost înlăturați se întorc în Consiliul Local, cel puțin până la soluționarea cauzei pe fond. Meritul este de departe al avocatei Amalia Szentpéteri, cea care a reușit să câștige în instanță.

Ce spune instanța?

Se suspendă procedura de validare  a supleanților până se finalizează judecata dintre consilieri și PNL. Se suspendă ordinele Prefectului, hotărârile fiind executorii de la pronunțare. Admite cererea formulată de reclamanții Cențiu Magdalena, Cerghizan Marius, Iulian Lascu în contradictoriu cu pârâtul Prefectul Județului Brașov și dispune suspendarea executării Ordinului de Prefect până la pronunțarea instanței pe fond”.

Cu alte cuvinte, inclusiv Prefectura Brașov a greșit în acest caz.

Interesant este că trei judecători au constatat că există îndoială serioasă asupra legalității actelor administrative,  admițând cererile, rând pe rând. Este vorba despre trei judecători diferiți.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: