Lotul ”Kadaș”, încă 30 de zile de arest

Magistrații brașoveni nu au fost impresionați de dorința inculpaților din dosarul ”mită în spitale” de a scăpa de gratii. Astfel, au admis propunerea procurorilor de prelungire a arestării preventive.

”Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 234 C.p.p. admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov, cu privire la inculpaţii: 1. BERTEA DORU DUMITRU, 2. KADAS ILUNA MARIUS ANDREI , 3. POPA MARIUS CRISTIAN, 4. IONESCU RAMONA DELIA, 5. MIRICĂ EMANOIL, 6. LUKACS ANTAL, 7. BALINT ENIKO, Dispune prelungirea arestării preventive a tuturor inculpaţilor sus menţionaţi pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.02.2021 şi până la data de 03.03.2021 inclusiv. II. În baza art. 234 C.p.p. admite propunerea de prelungire a arestului la domiciliu formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov, cu privire la inculpatul: NEDELEA GHEORGHE, Dispune prelungirea măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 09.02.2021 şi până la data de 10.03.2021 inclusiv. III. În baza art. 234 C.p.p. admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov, cu privire la măsura preventivă instituită în sarcina SC CHANTEL SANTE SRL. Dispune prelungirea măsurii preventive constând în interzicerea desfăşurării activităţilor de natura celor cu ocazia cărora au fost comise infracţiunile, respectiv interdicţia participării la orice formă de achiziţii publice organizate de unităţi medicale pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 02.02.2021 şi până la data de 02.04.2021, faţă de inculpata SC CHANTEL SANTE SRL, Dispune comunicarea prezentei încheieri Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov, inculpatei persoană juridică SC CHANTEL SANTE SRL, CUI: 14353738 prin reprezentant legal BERTEA CAMELIA. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 27.01.2021, orele 18.40.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 9/2021 27.01.2021”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

One thought on “Lotul ”Kadaș”, încă 30 de zile de arest

  • 28 ianuarie 2021 la 10:09
    Permalink

    Unde este directoarea economica de la spitalul de neuropsihiatrie, Diana Croitoru, protejata lui Kadas? Despre cum a castigat concursul? Despre ea nimic? Doar ciordelile cu materiale din spital pentru caminul ei din Bran?Doar atât? Acolo nu sau facut achiziți de echipamente medicale…etc??? Femeia este bine mersi la locul de munca, in acelasi birou, pe aceiasi functie de director economic, la spitalul de neuropsihiatrie. Ce sa mai spui.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: