Logica premierului Orban: Oamenii se vor putea plimba după 15 mai, dar în grupuri de cel mult 3 persoane. Ce vor face familiile cu mai mulți copii, îi lasă pe unii acasă?

Declarații controversate ale premierului Ludovic Orban. Într-o intervenție la postul de televiziune B1, liberalul a vorbit despre relaxarea măsurilor după data de 15 Mai.

„Anunţul preşedintelui este clar. Se vor elimina restricţiile la libera circulaţie. Cetăţenii se vor putea mişca liber, vor putea ieşi din casă. Această măsură se aplică tuturor cetăţenilor, inclusiv celor de peste 65 de ani. Sigur că vor trebui respectate nişte reguli, reguli de distanţare fizică, să nu stea în grupuri mai mari de 3 persoane, să poarte mască. Să poarte măşti la birou, spații comerciale, mijloace de transport în comun, la locul de muncă”, a spus Orban, citat de Mediafax.

Premierul nu a vorbit însă și ce se va întâmpla cu familiile care au mai mult de un copil. Când vor ieși în oraș, ii vor lăsa pe unii acasă? Vor ieși pe rând…

2 comentarii la „Logica premierului Orban: Oamenii se vor putea plimba după 15 mai, dar în grupuri de cel mult 3 persoane. Ce vor face familiile cu mai mulți copii, îi lasă pe unii acasă?

 • 24 aprilie 2020 la 13:46
  Permalink

  Trei persoane care nu locuiesc in aceeasi gospodarie.

  Răspunde
  • 24 aprilie 2020 la 15:44
   Permalink

   Nu a precizat clar. Ca sunt familii care au si 10 copii, ce fac? De asemenea, intr-o gospodarie pot di 2 familii, sunt foarte multe cazuri de frati care locuiesc in aceeasi curte…casa…

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: