Logica administrației județene: au lăsat 4 ani să se degradeze Centrul de Agrement, iar acum bagă bani în el

După ce au anunțat că imobilul unde funcționa cândva și o piscină va fi transformat în bibliotecă, mai marii județului au anunțat că vor să facă și investiții în această clădire. Astfel, pe ordinea de zi a ședinței de joi s-a aflat și proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „COMPLEX AGREMENT BRAȘOV” (REABILITARE CLĂDIRE ȘI TEREN DE SPORT AFERENT). Interesantă este gândirea conducerii din Consiliul Județean Brașov având în vedere că de 4 ani de când au preluat șefia instituției nu au făcut nimic la această clădire, fiind lăsată să se degradeze, lucru vizibil. Din clădire au început să se desprindă bucăți de tencuială, bucăți de gresie, iar băncile din lemn au putrezit. Mai mult, au început să intre cu mașina chiar în Centrul de Agrement.

Decizia de acum pare mai mult electorală ținând cont că se apropie alegerile locale. Cu alte cuvinte, vorba din popor că politicienii realizează anumite proiecte din 4 în 4 ani, pare să se regăsească în acest proiect.

“ La Centrul de Agrement este o mare bătaie de joc. Personal am fost acolo și am atras atenția conducerii despre cum arată acest obiectiv. Din păcate, șefii Consiliului Județean s-au trezit înainte de alegerile locale sa se aplece asupra acestui imobil. În loc să se bage bani din 2016, complexul a fost lăsat în paragină ani la rând. Acum Consiliul trebuie să bage și mai mulți bani pentru reparații. Clar că vorbim aici despre un management defectuos. Nu mai spun de prostia privind amenajarea unei biblioteci într-un loc unde a funcționat o piscină”, a spus Ionel Goidescu, consilier județean, șeful ADN Brașov.

Vă prezentăm mai jos câteva fotografii elocvente cu Centrul de Agrement Tâmpa!

 

One thought on “Logica administrației județene: au lăsat 4 ani să se degradeze Centrul de Agrement, iar acum bagă bani în el

  • 30 mai 2020 la 16:14
    Permalink

    Păi la ce vă așteptați de la managmentul Consiliului jUdețean?, nu e normal așa, lasă să se degradeze, ia cu japca și cu manager lingușitor toate sediile, vezi birourile mutate la Bibliotecă, iar acuma, la firmele pretene, bagă bani publici fără măsură.

    PNL Brașov egal mafia și corpuție gerneralizată pentru „oamenii noștri”

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: