Locuitorii din Musashino susțin România la Olimpiada de la Tokyo 2020

Viceprimarul Brașovului, Sebastian Rusu, a trimis în cursul zilei de ieri, 22 iulie, un mesaj de mulțumire către municipalitatea orașului Musashino din Japonia, atât din partea sa, cât și a consilierilor PNL din cadrul Consiliului Local al Municipiului Brașov.

„Imaginile cu locuitorii din Musashino – orașul nipon înfrăţit cu Braşovul, deveniți suporteri ai României la Olimpiada de la Tokio, ne-au arătat frumusețea relațiilor cordiale dintre localitățile noastre, cu legături ce se întind de peste 25 de ani.

Deși sunt foarte departe de casă, sportivii români vor simți încurajarea localnicilor în competiția olimpică.

Suntem mândri de prietenia cu acest oraș din Japonia! De la copii de grădiniță, elevi, studenți, adulți și echipe întregi de juniori și seniori, cu toții sunt la această Olimpiadă susținătorii sportivilor noștri cărora le-au transmis în cor „Hai România!”

Îi salutăm pe locuitorii din Musashino, le transmitem cele mai frumoase gânduri de la Brașov, aici unde îi așteptăm cu drag în vizită și le spunem din inima ’’Arigatou gozaimasu’’ 🙏

Reprezentanților români la Olimpiada de la Tokyo 2020 le ținem pumnii și le dorim să obțină cât mai multe medalii.”, Sebastian Rusu – mesaj pe pagina de Facebook: PNL Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: