Localul din Centrul Brașovului, care deschidea ușa nevaccinaților, se închide

Localul La CORN a făcut recent un anunț prin care își anunța potențialii cumpărătorii că sunt invitați să le calce pragul chiar dacă nu dețin certificat verde. Servirea clienților se făcea atât la geam, cât și în interior.

În ciuda eforturilor depuse și a riscurilor pe care și le-au asumat, patronii localului La CORN sunt nevoiți să închidă.

„Dragi prieteni, în ciuda tuturor eforturilor depuse și a riscurilor pe care ni le-am asumat, din cauza situației actuale, suntem nevoiți să închidem!

Însă, fiindcă dorim să rămânem aproape unii de alții și pe viitor, vom analiza în perioada următoare ce produse am putea să vă oferim cu livrare prin curier!
Pe curând”, s-a menționat într-o postare pe pagina de facebook a locației.
Antreprenorii spun că nu au ales să deschidă ușa nevaccinaților pentru bani, ci din omenie:
„Pentru liniștea tuturor, anunțul nostru „TE PRIMIM ORICUM” a venit dintr-un sentiment de omenie și nicidecum de a mai câștiga 2 lei în plus… Da, servirea se făcea atât la geam, cât și la interior, unde există 5 mese la care se stă în picioare.
Atunci când vom înțelege că, făcând un bine celui de lângă noi, ne vom face nouă înșine un bine, lumea în care trăim va prinde ceva mai multă culoare, va fi mai bună și va mai dispărea dorința de a distruge ceea ce alții au construit.” 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: