LIVE. Ședință la Consiliul Local Brașov

În conformitate cu prevederile art. 39, alin.1, 3, 5, 6 din Legea Administratiei Publice Locale nr. 215/2001, aducem la cunostinta locuitorilor municipiului Brasov, ca:

Sedinta de indata a Consiliului Local al Municipiului Brasov va avea loc în ziua de 14-12-2018, orele 12:00, în sala de sedinte a Consiliului, cu urmatorul
PROIECT AL ORDINII DE ZI:
1.Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii Bugetului Municipiului Brasov – decembrie 2018.
2.Proiect de hotarare privind aprobarea constituirii loturilor de masa lemnoasa fasonata ce se valorifica la drum auto, din fondul forestier proprietate publica a Municipiului Brasov catre operatori economici, prin licitatie publica in plic inchis si a preturilor de pornire la licitatie

3.Proiect de hotarare privind aprobarea Studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul ,,Sistem centralizat de monitorizare si control al traficului in Municipiul Brasov”

4.Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului ,,Sistem centralizat de monitorizare si control al traficului in Municipiul Brasov” si a cheltuielilor legate de proiect.

5.Proiect de hotarare privind aprobarea Studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul ,,Extindere sistem de management informatizat al sistemului de transport public”

6.Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului ,,Extindere sistem de management informatizat al sistemului de transport public” si a cheltuielilor legate de proiect.

7.Proiect de hotarare privind aprobare proiect “eFunctionar + Servicii electronice si simplificare administrativa” Cod SMIS 126380 si a cheltuielilor legate de proiect.

8.Proiect de hotarare privind acordarea unor facilitati anumitor categorii de persoane, pe mijloacele de transport public local de calatori utilizate de catre societatea RATBV S.A., pe raza teritorial administrativa a Municipiului Brasov.

9.Proiect de hotarare privind aprobarea Studiului de oportunitate si a Contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de calatori prin curse regulate prin atribuire directa catre operatorul de transport RATBV S.A.

10.Proiect de hotarare privind aprobarea Studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul “Realizare infrastructura integrata pentru ciclism si trafic pietonal cu facilitati complementare – Traseu 1”.

11.Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului “Realizare infrastructura integrata pentru ciclism si trafic pietonal cu facilitati complementare – Traseu 1” si a cheltuielilor legate de proiect.

12.Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul “Amenajare benzi dedicate transportului public in Municipiul Brasov si trotuare adiacente”

13.Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului “Amenajare benzi dedicate transportului public in Municipiul Brasov si trotuare adiacente” si a cheltuielilor legate de proiect.

14.Proiectul de hotarare privind aprobarea Studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul ,,Construire Park & Ride – Bartolomeu”.

15.Proiectul de hotarare privind aprobarea proiectului ,,Construire Park & Ride – Bartolomeu” si a cheltuielilor legate de proiect.

16.Proiect de hotarare privind aprobarea Studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul “Terminal transport urban Gara Brasov.”

17.Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului “Terminal transport urban Gara Brasov” si a cheltuielilor legate de proiect.

18.Proiect de hotarare privind aprobarea Studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul “Infrastructura de garaj pentru transport public”.

19.Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului “Infrastructura de garaj pentru transport public” si a cheltuielilor legate de proiect.

20.Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei si a indicatorilor tehnico-economici aferenti obiectivului de investitii pentru proiectul “Reabilitare si modernizare Colegiul Tehnic Maria Baiulescu”.

21.Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiectul “Reabilitarea si modernizarea Colegiului Tehnic Maria Baiulescu”.

22.Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei indicatorilor tehnico-economici aferenti realizarii obiectivului de investitii “Eficientizarea energetica a cladirilor din Municipiul Brasov – Colegiul Tehnic Transilvania – Corp A”.

23.Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiectul “Construire gradinite zona Tractorul – Coresi”.

24.Proiect de hotarare pentru modificarea si completarea H.C.L. nr. 414/2018 privind aprobarea participarii Municipiului Brasov in calitate de partener in cadrul proiectului “Achizitie de mijloace de transport public – troleibuze”, de aprobare a cheltuielilor legate de proiect, precum si de aprobare a Acordului de parteneriat si a Protocolului de asociere privind realizarea in comun cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a unei achizitii ocazionale.

25.Proiect de hotarare pentru modificarea H.C.L. nr. 525/2018 privind aprobarea participarii Municipiului Brasov in calitate de partener in cadrul proiectului “Achizitie de mijloace de transport public – autobuze electrice cu lungimea de 12 m”, a cheltuielilor necesare, precum si a Acordului de parteneriat, respectiv, a Protocolului de asociere privind realizarea in comun cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a unei achizitii ocazionale.

â

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: