LIVE Cum arată cele două autobuze electrice ajunse la Brașov? Vezi și declarațiile primarului!

Primele două autobuze electrice au ajuns la Brașov.  În total, 133 de autobuze și troleibuze vor ajunge la Brașov, marea majoritate până la sfârșitul anului.

”Avem un număr de 133 de autobuze și troleibuze electrice care vor circula pe străzile municipiului Brașov în următoarea perioadă.  Avem contracte semnate și livrarea programată pentru autobuze și troleibuze.  Avem și o procedură de licitație care se derulează astăzi pentru autobuze mici pentru Centrul Istoric.  Încercăm să facem un lucru bun în ceea ce înseamnă reducerea poluării.

Am avut o discuție cu domnul ministru Alexe. A rămas că o să discutăm în aceste zile.  Avem foarte multe argumente legate de măsurile pe care trebuie să le luăm noi.  Mai sunt și alte măsuri care trebuiesc luate.  Dacă ne uităm în Planul de Mobilitate sunt o serie de măsuri care trebuiesc luate pe raza municipiului Brașov și pe care trebuie să le implementăm în următoarea perioadă.  Avem un grafic, dar cel mai important punct din planul de mobilitate se referă la autobuzele electrice și troleibuze, benzile și pistele pentru bicicliști și alte sistematizări care sunt de făcut pe raza municipiului Brașov. ” a declarat primarul George Scripcaru.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: