Lista candidaților UDMR la alegerile locale

Ieri au fost depuse candidaturile din partea UDMR Brașov pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, pentru funcția de primar al Municipiului Brașov, respectiv pentru funcțiile de consilieri în Consiliul Municipal Brașov și Consiliul Județean Brașov.
Iată lista principalilor candidați, mai precis primii trei candidați de pe lista pentru Consiliul Județean:
  1. Kovács Attila,  candidat pentru funcția de consilier
  2. Tóásó Imelda, candidat pentru funcția de consilier și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov
  3. Szakál András, candidat pentru funcția de consilier
Primii doi candidați de pe lista pentru Consiliul Local:
  1. Barabás László, candidat la funcția de consilier local al Municipiului Brașov și pentru funcția de primar al Municipiului Brașov
  2. Toró Tamás, candidat la funcția de consilier local al Municipiului Brașov

Candidații pentru funcția de primar în localitățile din județ sunt:

Géczi Gellért, candidat la funcția de primar al Municipiului Săcele
Csíki Kálmán, candidat la funcția de primar al Comunei Budila
Epureanu Ion, candidat la funcția de primar al Comunei Racoș
Gergely János, candidat la funcția de primar al Comunei Ormeniș
Iakab Árpád, candidat la funcția de primar al Comunei Crizbav
Kelemen József Attila, candidat la funcția de primar al Comunei Hoghiz
Lőrincz Béla, candidat la funcția de primar al Comunei Homorod
Taizs János, candidat la funcția de primar al Comunei Tărlungeni

Kovács Attila

Am reușit să depunem candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, pentru funcția de primar al municipiului Brașov, respectiv pentru funcțiile de consilieri în Consiliul Municipal Brașov și Consiliul Județean Brașov. Avem o echipă bine pregătită, avem o echipă care are foarte multe realizări în cei 4 ani de mandat care tocmai se încheie, și sperăm să putem să continuăm aceste proiecte pe care le-am început și în mandatul viitor. Sperăm să obținem un rezultat bun la alegerile din 27 septembrie și să putem să lucrăm și în viitor pentru binele comunității județului Brașov și comunității din municipiul Brașov.

Am reușit să adunăm aproape 4000 de semnături la nivelul județului Brașov pentru Consiliul Județean Brașov, iar la nivelul municipiului Brașov în jur de 2000 de semnături. Doresc să mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și sperăm să putem arăta forța comunității la alegerile din 27 septembrie.

 

Tóásó Imelda

Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov. În ultimii 4 ani, în calitatea de vicepreședinte am participat la dezvoltarea unor programe de finanțare pentru sport, cultură sau sprijinirea cultelor religioase. Pe de altă parte am participat la atragerea fondurilor europene pentru diferite domenii cum este promovarea turismului, protecția mediului sau digitalizarea administrației publice locale.

Consider că aceste proiecte trebuie duse mai departe, iar acest lucru se poate realiza doar cu o echipă puternică alături. Pe listele depuse astăzi avem candidați pricepuți, bine pregătiți, împreună cu care putem duce la bun sfârșit proiectele județului Brașov.

 

Barabás László

Candidez la primărie anul acesta pentru funcția de primar, pentru că în perioada cât am fost viceprimar împreună cu echipa primăriei am demarat și am finalizat foarte multe proiecte interesante și benefice pentru Municipiul Brașov. Aș dori să continui munca pentru acest oraș.

 

Toró Tamás

Am depus dosarele pentru candidatura Consiliului Municipal Brașov, sunt pe locul doi, sunt pe un loc eligibil. Aș dori să continui munca începută din 2012, care s-au concretizat în mai multe feluri. Pe partea segmentul cultural am reușit să organizăm Zilele Culturale Maghiare, am reușit să organizăm un Festival de Teatru în Limba Maghiară, și am reușit să facem un Festival pentru Copii în Limba Maghiară. Dar eu m-am implicat nu numai pe segmentul maghiar, m-am implicat în general în cultura brașoveană, și am fost alături de instituțiile culturale susținute de Primărie și de Consiliul Local, am fost membru în consiliul de administrație de la Arlechino, unde am făcut mai multe evenimente internaționale, Festivalul Internațional de Teatru de Păpuși. M-am implicat la organizarea Festivalului Dramaturgiei Contemporane din Brașov, unde am invitat mai multe teatre din Ungaria, ca să vă dau un exemplu, Teatrul Național din Debrecen.

Și în altă ordine de idei m-am implicat și în activitatea sportivă a orașului, am gestionat secția de natație, am putut organiza două campionate naționale în Brașov, Campionatul Național pentru Copii și Cupa României pentru Seniori, astfel am devenit a doua capitală a înotului din România. M-am implicat și la alte activități sociale la direcția de servicii sociale unde am implementat mai multe proiecte, cu care am reușit să ajutăm oamenii nevoiași din Brașov. M-am implicat cu interpelările mele în infrastructura din Brașov, cu asfaltul, cu iluminatul public, unde am depus cereri care s-au soluționat, care s-au rezolvat, deci aș dori ca să rămân în continuare în Consiliul Local, ca să pot continua aceste proiecte și pentru a deservi comunitatea maghiară, dar și comunitatea brașoveană în general.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: