Lista candidaților PSD pentru Consiliul Județean Brașov

Marian Rasaliu și-a depus astăzi candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov.

 

PSD Brașov a depus astăzi la Biroul electoral Județean dosarele de candidatură ale candidatului la președinția Consiliului Județean Brașov, Marian Rasaliu și a întregii echipe de candidați pentru Consiliul Județean.

 

Marius Dunca, președintele Organizației Județene PSD Brașov:

 

„Ieri am depus candidatura doctorului Orțan. Astăzi venim în fața oamenilor cu Marian Rasaliu, un om de administrație, un specialist ale cărui rezultate vorbesc de la sine și un fost prefect cu rezultate remarcabile recunoscute indiferent de preferințele politice. Marian Rasaliu are în spate o echipă foarte puternică de consilieri județeni, fiecare cu foarte multă experiență și expertiză, specialiști în domeniile lor. Administrația performantă se face cu echipa potrivită nu cum am văzut la domnul Veștea că are pe listă oameni care au probleme cu legea.

Propunerile noastre vin să contrabalanseze ceea ce am văzut la Adrian Veștea și PNL care au pus panouri mari în tot județul pentru că realizările lor sunt mici.

Vă rog pe dumneavoastră, presa, să îi transmiteți 2 lucruri când vă întâlniți:

O Să îi spuneți că e 2020 și aeroportul promis de pe vremea lui Căncescu tot nu l-a finalizat și să nu îi mai mintă pe brașoveni că o va face

O Să îl întrebați cum se simte când se laudă cu investițiile începute în vremea și pe banii alocați de Guvernul PSD”

 

„Este o onoare pentru mine să fiu candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean. Candidez împreună cu o echipă puternică, de profesioniști. Este o echipă care va fi a proiectelor propuse și realizate, nu cum este acum cu actuala conducere liberală. În calitate de prefect am fost extrem de implicat în toate aspectele vieții din județ. Cunosc foarte bine nevoile și așteptările oamenilor. Am fost la dispoziția brașovenilor în serviciul public și îmi doresc să o fac în continuare din poziție de Președinte al Consiliului Județean”, Marian Rasaliu, candidatul PSD Brașov pentru președinția Consiliului Județean.”

 

Imi pun toată experiența și priceperea în acest proiect. Pentru că Județul Brașov este unul dintre cele mai importante județe din țara si are nevoie de o dezvoltare pe măsură. Nu doar proiecte aratate in poze sau cu care liberalii defilează doar în campanii. Vorbim de infrastructura, rutieră, utilitați și medicală. Voi face în continuare echipă și ne vom unii eforturile cu colegii din Municipiul Brașov, așa cum am facutîn toți  cei  16 ani de când fac parte din  familia PSD Brașov,  în interesul brașovenilor”, Răzvan Popa, candidat la Consiliul Județean Brașov.

 

 

 

Biroul de presă PSD Brașov

1. Marian Rasaliu
2. Ariana Bucur
3. Răzvan Popa
4. Adrian Iatan
5. Bălășescu Marius
6. Suciu Iosif
7. Manea Ioan
8. Șerban Cristinel Claudiu
9. Dan Voina
10. Dragoman Aurora
11. Coman Ioan
12. Guzun Alexandru
13. Henegar Ioana Adriana
14. Bogdan Mircea
15. Roth Cristian Fabian

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: