Lime a lansat în weekend serviciul de închiriere trotinete electrice și la Braşov

Din acest weekend, trotinetele de închiriat Lime pot fi văzute și prin Brașov în Piaţa Sfatului, sub Tâmpa, în Centrul Civic, Şchei, Coresi Mall, în zona Gării.

“Lime este un jucător naţional în România. După 1,5 milioane curse în Bucureşti şi zeci de mii de curse în Cluj-Napoca în doar două săptămâni de la lansare, dorim să accelerăm expansiunea şi suntem foarte încântaţi să ne extindem şi în Constanţa şi Braşov. Micromobilitatea trebuie sa fie o alternativă de transport naţională. Trotinetele Lime sunt o soluţie de transport în aer liber, distractivă, comodă, inteligentă şi distanţată social pentru a ne reimagina stilul de viaţă urban, mai ales în momentele acestea cu COVID-19”, afirmă Luca Mateescu, Lime manager de operaţiuni România pentru economica.net.

Brașovenii care doresc să utilizeze trotinetele Lime trebuie să descarce aplicaţia, să localizeze o trotinetă de pe hartă şi o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucţiunile din aplicaţie şi să parcheze trotineta responsabil. Să mergi cu Lime costă 3 lei pentru a debloca trotineta şi fiecare minut al cursei va fi taxat cu 0,6 lei.

One thought on “Lime a lansat în weekend serviciul de închiriere trotinete electrice și la Braşov

  • 8 septembrie 2020 la 13:25
    Permalink

    Din păcate, aplicația respectivă nu pare să fie un program liber. Nu se găsește în F-Droid. Dacă nu ai un telefon cu Google sau cu Apple, sau dacă pur și simplu nu ai încredere sau nu vrei să instalezi orice program proprietar, atunci cum accesezi o trotinetă?

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: