Ligi constituite de tinerii social-democraţi braşoveni

Specializările, aptitudinile sau pasiunile tinerilor politicieni vor fi puse în valoare mai bine. Tineretul Social-Democrat Braşov anunţă încheierea alegerilor în cadrul a patru ligi care fac parte din organizaţie. Liga Tinerilor Profesori Social Democraţi, Liga Tinerilor Ecologişti Social Democraţi, Liga Tinerilor Alesi Locali Social Democraţi şi Liga Tinerilor Jurişti Social Democraţi şi-au desemnat preşedinţii.

Liga Tinerilor Profesori Social Democraţi numără peste 30 de membri în judeţ. Preşedintele acestei structuri, al cărei scop este îmbunătăţirea performanţelor în educaţie, este Lucaci Sergiu, profesor la Şcoala din Vulcan.

Liga Tinerilor Ecologişti Social Democraţi a fost vizibilă în urmă cu o săptămână la acţiunea de plantare a puieţilor desfăşurată împreună cu Prietenii Pădurilor din România. Liderul LTESD Braşov, care numără 50 de membri, se numeşte Alexandru Tătar.

Liga Tinerilor Jurişti Social Democraţi adună la un loc 15 tineri cu studii juridice, conduşi de consilierul local Achim Silviu.

În Liga Tinerilor Alesi Locali Social Democraţi din Braşov activează cei 30 de consilieri, şi viceprimari care provin din rândurile TSD. Şeful acestei ligi este viceprimarul Municipiului Codlea,  Mihai Câmpeanu.

“În organizaţia noastră vin săptămânal noi membri. Vor să fie alături de cei cu care împărtăşesc aceleaşi valori. Pentru acest lucru este bine să avem şi astfel de ligi, care sunt, de altfel, prevăzute şi în statutul nostru. Sunt constituite pe principiul asociaţiilor profesionale şi au aceeaşi utilitate. Sunt locurile în care se face schimb de idei şi se continuă dezvoltarea pe linia studiilor fiecăruia. Cel mai bun exemplu este cel al Ligii Tinerilor Alesi Locali Social Democraţi, în care majoritatea sunt la primul mandat în slujba cetăţenilor. Ambiţia tinerilor de a-şi face cât mai bine treaba îşi găseşte un ajutor în această ligă, unde se discută despre proiecte de hotărâri sau despre cum pot fi ajutaţi tinerii”, a declarat Horia Stancu, preşedintele TSD Braşov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: