Lidl își anunță deschiderea magazinului de pe strada Alexandru Ioan Cuza cu reduceri de peste 20%

Lild deschide un nou magazin pe strada Alexandru Ioan Cuza nr.3 din Brasov. Deschiderea magazinului va avea loc in data de 7 iunie 2018.

”Din 7 iunie deschidem usile noului nostru magazin de pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr3, unde va asteptam in fiecare zi cu o varietate larga de produse de calitate, la cel mai bun pret. Orice mutare in casa noua presupune nu doar entuziasm, ci si eforturi de construire si amenajare, la fel cum este si in cazul noului nostru magazin. De aceea, ne cerem scuze pentru deranjul creat pe durata lucrarilor si va multumim pentru intelegere.

Eforturile noastre de construire merg in directia dezvoltarii imobiliare de durata si a protectiei mediului, respectand cele mai exigente norme in vigoare. De aceea, noul nostru magazin se va bucura de o serie de facilitati ce contribuie la economisirea de energie. Pentru a sarbatori deschiderea noului magazin Lidl din oras, in ziua inaugurarii acestuia, v-am pregatit reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele. Va asteptam din 7 iunie, in noul nostru magazin LIDL de pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr 3! ”, se arata intr-un anunt.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: