Liderul PER, Dănuț Pop, cheamă ecologistii din țară să iasă la protest

Parlamentarilor, nu va mai bateti joc, salvati padurile Romaniei!

De astazi, Comisia Europeana a activat procedura de infringement pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri, acordându-i tarii noastre un termen de o lună pentru a lua măsurile necesare în vederea remedierii deficiențelor identificate.

“Proiectul legislativ al PER, dorit de toti ecologistii din Romania, zace uitat in sertarele Parlamentului. Facem apel către toate partidele parlamentare, cu reprezentanți în Senat si Camera Deputaților, să lase orgoliile de-o parte, să înțeleagă importanţa acestui proiect legislativ și că pădurile sunt un component esențial al mediului înconjurător, cu valențe mult mai mari decât cele economice, și să voteze pentru interesul României.

Daca nu vor sa schimbe legislatia pentru salvarea padurilor, atunci le vom cere cu totii sa plateasca ei nesimtirea, caci, sanctiunile catre UE, se vor plati din buzunarele romanilor.

Mai mult, in calitate de presedinte al PER, fac un apel catre toti ecologistii din Romania sa iasa in strada si sa ceara interzicerea tăierilor haotice de păduri pe 10 ani, precum și interzicerea exportului de buștean cu sau fără coajă sau lemn rotund si cherestea. Acum este momentul sa actionam!”, a spus Dănuț Pop, președintele PER.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: