Liderul consilierilor USR a demisionat fiind nemulțumit de primarul Allen Coliban

Probleme în paradis!

Până și liderul grupului de consilieri locali USR s-a săturat de administrația Coliban.Astăzi și-a înaintat demisia.

Liderul USR din Consiliul Local Brașov și-a înaintat demisia. Deși a intrat în acest for cu gânduri mari, Nelu Corbu s-a înmuiat imediat, după mai puțin de un an de la începerea mandatului, semn că socoteala din târg nu s-a potrivit cu cea de acasă. Surse din cadrul partidului susțin că useristul s-a arătat destul de nemulțumit în ultima perioadă de actuala conducere administrativă, mai exact, de primarul Allen Coliban și de viceprimarul Flavia Boghiu. De altfel, acesta nu este singurul nemulțumit din USR Brașov, mulți consideră că primarul nu respectă linia partidului, un exemplu fiind angajarea unei consiliere condamnată penal, ceea ce este total opus sintagmei ”fără penali în funcții publice”. De asemenea, mult trâmbițata transparență lasă de dorit în continuare, fiind scoase la ”lumină” doar lucrurile care îi convin primarului.

Ioan Corbu și-a depus astăzi demisia din calitatea de membru USR PLUS și din cea de Consilier Local al Municipiului Brașov.
În ultimele luni, Ioan Corbu s-a îndepărtat tot mai mult de grupul consilierilor locali USR PLUS din Municipiul Brașov și de misiunea USR PLUS ca partid ce și-a asumat schimbarea modului în care se face politică și administrație publică. Ioan Corbu și-a asumat greșelile făcute, iar printr-un act unilateral a decis să-și depună demisia din toate funcțiile și calitățile politice. Conducerea USR PLUS regretă această situație, dar o consideră în același timp un test de maturitate politică a organizației, care trebuie trecut cu brio. USR PLUS reafirmă că această construcție politică s-a format pornind de la principii și valori de la care nu se va abdica, principii și valori care-i unesc pe toți membrii săi.
Primul supleant pe lista consilierilor locali USR PLUS este Gabriel Munteanu. Vor fi demarate procedurile pentru validarea acestuia și, ulterior, pentru depunerea jurământului și asumarea funcției. Noul lider al grupului consilierilor USR PLUS din Consliul Local Braşov este avocata
Beatrice Moraru”, au spus reprezentanții USR Brașov.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: