Liderul AUR, întâlnire cu muncitorii de la Feldioara care au intrat în greva foamei

Deputatul George Simion, copreședinte AUR, se deplasează vineri seară la Feldioara, județul Brașov, unde mai mulți angajați ai sucursalei locale a Companiei Naționale a Uraniului au intrat în greva foamei, în contextul în care nu au primit salariul de două luni și suplimentul alimentar antidot de un an de zile. Parlamentarul va ajunge să discute cu angajații în jurul orei 19:00.
Sâmbătă, George Simion va merge la Crucea, județul Suceava, acolo unde mineri angajați tot la Compania Națională a Uraniului s-au blocat în subteran în semn de protest pentru neplata drepturilor salariale.

„Guvernul Cîțu este preocupat să împartă prada reprezentantă de banii asociați Planului Național de Redresare și Reziliență și uită să mai dea puținii bani românilor care muncesc la acele companii de stat rămase care mai exploatează resurse naturale în folosul României. Suntem singurii care vin să ia apărarea acestor români. Restul societății doarme sau consideră că asta e România normală?”, declară deputatul George Simion.

Pe această cale, AUR cere Guvernului să achite restanțele și protestatarilor să renunțe la formele extreme de protest, pentru sănătatea lor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: