Licitație pentru construirea unei săli de sport în satul Lunca Câlnicului, din comuna Prejmer

A fost lansată licitația pentru “Construirea unei săli de sport cu 180 de locuri”, în satul Lunca Câlnicului din comuna Prejmer, județul Brașov, lângă baza sportivă existentă. Construcția a obținut finanțare prin Compania Națională de Invesțiții.

„Autoritatea Publică Locală a comunei Prejmer a predat amplasamentul către Compania Națională de Investiții în luna octombrie a anului 2020, am obținut toate avizele de la entitățile abilitate și ne angajăm că vom duce utilitățile în zona până la finalizarea proiectului!

Nu pot decât să mă bucur că suntem astăzi în această etapă, o etapă importantă în ceea ce înseamnă dezvoltarea sportului în comuna Prejmer și asigurarea unor condiții cât mai bune tuturor tinerilor sportivi din comunitate și nu numai !
Valoarea finanțării atrase de către comuna Prejmer este de 7.737.105,02 lei!
Pe lângă acest proiect, avem speranța ca vom obține finanțare si pentru Bazinul de Înot, proiect pentru care deja am făcut studiul geotehnic și am depus documentații pentru obținerea avizelor !
Atasăm un video cu un obiectiv deja finalizat într-o comună din România pentru a ne face o imagine despre cum va arata această investiție când va fi finalizată!”, a declarat primarul comunei Prejmer, Mihai Apafi pe pagina de facebook: Primăria Comunei Prejmer
Sursa FOTO: video Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: