Licitația pentru actualizarea PUG, publicată pe SICAP

Anunțul privind Actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Brașov a fost publicat pe SICAP, sub codul CN 1011707. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 05.07.2019, ora 15.00. Contractul a fost elaborat în cadrul parteneriatului de asistență dintre Primăria Municipiului Brașov și Banca Mondială,are o durată de realizare de 36 de luni și este estimat la o valoare de 5 milioane de lei.
,,Am încercat, împreună cu echipa Băncii Mondiale, să corelăm cât mai multe date, să preluăm cât mai multe detalii, propuneri, amănunte, sugestii, şi să ajungem într-o fază în care să putem lansa una dintre cele mai importante licitații pentru dezvoltarea orașului nostru în următorii 10 ani.
Am ținut foarte mult ca acest caiet de sarcini, care stabilește obiectivele pentru proiectantul care va realiza actualizarea PUG-ului, sa aibă o formă care să ne garanteze că, indiferent de cine va depune oferte și de cine va câștiga, vom avea cea mai bunaă variantă de dezvoltare a orașului, care să fie orientată pe creșterea calității vieții brașovenilor și pe continuarea dezvoltării economice”, a declarat primarul George Scripcaru.
Reamintim că în cadrul procesului de eleaborare a caietului de sarcini, acesta a fost supus dezbaterii publice, în mai multe runde. O altă rundă de dezbateri publice va avea loc în cadrul procesului de elaborare a PUG, după adjudecarea licitației.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: