Liberalul Adrian Gabor a avut o alcoolemie de 2,26 g/l alcool pur în sânge. A fost trimis în judecată!

Ceea ce Transilvania365 a anunțat în urmă cu o lună,  s-a întâmplat! Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov a  fost trimis în judecată după ce a fost prins băut la volan.

”Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov aduce la cunoştinţa opinie publice următoarele:
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus trimiterea în judecată a inculpatului G.A.A., la data faptei vicepreşedintele Consililului Judeţean Braşov, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 C. pen. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:
În data de 24.02.2019, în jurul orei 00:50, inculpatul a condus autoturismul marca Dacia Duster cu numărul de înmatriculare BV – 97 – CJB pe str. 13 Decembrie din mun. Braşov, având o îmbibaţie alcoolică de 2,26 g/l alcool pur în sânge.
Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Braşov.
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au spus reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Adrian Gabor este vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov. Deși acest dosar ar fi trebuit să-l îndepărteze din funcție, PNL Brașov preferă să-l mențină pe post. PNL este singurul partid din Consiliul Județean care are reprezentanți condamnați penal sau cercetați pentru acte de corupție.

 

Cititi si

Propunere de trimitere în judecată pentru vicepreședintele Consiliului Județean Brașov 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: