Liberalii ies din nou în evidență.Vor încă o facilitate pentru cea mai favorizată categorie socială din România

În sfârșit liberalii au descoperit cele mai mari probleme din România. Au rezolvat cu toate, în țară curge lapte și miere, iar acum nu a mai rămas decât să rezolve problema ratelor pe care le au procurorii și judecătorii…

Îm acest sens, senatorul PNL Marcel Vela a depus, la Senat, un proiect care prevede decontarea sumei alocate judecătorilor, procurorurilor şi personalului asimilat a chiriei sau a ratei plătite pentru achiziţionarea unei locuinţe, în cazul în care aceştia nu primesc locuinţe de serviciu.

Proiectul de lege a fost depus, în procedură de urgență, la Senat, prim for sesizat, decizională fiind Camera Deputaților.

Precizăm că vorbim despre facilități pentru cea mai favorizată categorie socială din România. Au salarii imense pentru o țară ca România, ies la pensie mult mai devreme, dar primesc și pensii de nababi. Pensia medie a unui magistrat depășește 15.000 de lei. Culmea este că după ce ies la pensie unii dintre ei devin avocați, astfel că veniturile lor se rotunjesc. Nu mai spunem că magistraților li se decontează chiria și transportul. Cât despre corectitudinea lor…vedem zilnic în presă condamnări de râsul curcilor în cazul politicienilor, vedem în continuare magistrați corupți și tot așa.

În concluzie, liberalii vor să scape România de sărăcie, dar se gândesc la măsuri care îi vizează tot pe cei avuți, cu putere financiară. Păi așa vreți voi să gunvernați țara, cu astfel de măsuri…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: