Liberalii brașoveni recunosc că au și ”oameni răi” în partid. Au creat pagina ”Oameni buni din PNL” (FOTO)

”Ei centreaza, ei dau cu capul”. Cum se lauda singuri liberalii din Brasov 🙂

Am vazut-o si pe asta. Liberalii brasoveni au creat o pagina ”Oameni buni din PNL”. Cu alte cuvinte, recunosc ca au si…”oameni rai”. Insa, partea interesanta este ca atunci cand intri pe pagina si citesti postarile,vezi in acelasi timp si cine o administreaza. Este vorba despre Catalin Nan, un apropiat al presedintelui PNL Brasov, Adrian Vestea.

Cum unui politician ii sta bine sa se laude singur, la fel a procedat si Nan. Printre liberalii laudati pe pagina apare chiar el in persoana. Mai precis, el a scris despre…el.  Imediat incep sa curga rauri de laude la adresa…sa. Cat de bun este, cata pregatire are, ce mai, rar oameni asa bazati ca acest domn din Rasnov.  Probabil dupa ce a scris, a inceput sa creada si el in cele prezentate 🙂

Insa, sa ajungi sa te lauzi singur pe o pagina creata de tine…spune tot despre liberalismul brasovean si unde a ajuns.

Pe Cătălin Nan l-am cunoscut acum un an la comisia economică a Partidului Național Liberal. Cătălin este Râșnovean la origine, repatriat după 9 ani de trăit în America, unde și-a dezvoltat stofa de antreprenor dezvoltând afaceri în cel mai competitiv mediu posibil. Este la a 2-a generație de business Românesc și împreună cu familia se ocupă de mai multe afaceri în județul Brașov. 
Cătălin este o persoana foarte dinamică, familist convins cu 3 copii, plin de inițiative civice și foarte creative. Este pasionat de de off road, educație, sport și business, creand în acest sens mai multe branduri cunoscute în județul Brașov cum ar fi RâșnOff Road, Râșnov Cheerleaders, Tiny Steps, Patronatul Român Brașov, ARA Râșnov, EMET. Este președintele mai multor asociații civice și caută întotdeauna să fie util comunității în care trăiește.
În Partidul National Liberal, Cătălin Nan este președintele comisiei economice la nivelul judetului Brașov si consilier local la Râșnov.#oamenibunidinPNL
 – cu Cătălin V Nan şiCătălin Viorel Nan.

”, spune Catalin Nan despre…CATALIN NAN 🙂

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: