Lemnele de foc si animalele salbatice, in atentia prefectului Marian Rasaliu

Prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu, va efectua în perioada următoare mai multe vizite la primăriile din judeţ. Reprezentantul Guvernului în teritoriu, însoţit de reprezentanţi ai Ocoalelor Silvice şi ai Gărzii Forestiere se vor întâlni cu primarii localităţilor pentru a discuta despre modul în care problematica lemnelor de foc şi cea a animalelor sălbatice poate fi rezolvată.

 “Astăzi ne vom deplasa în zona Bran, Moeciu, Fundata, şi ne vom întâlni cu primarii. Vom lua în discuţie criza lemnelor de foc şi posibilităţile legale de a asigura necesarul populaţiei din zonă. Este de fapt o a doua întâlnire pe care o efectuăm în această zonă, după cea de săptămâna trecută, iar de această dată am dorit să fim însoţiţi de juriştii din Prefectură şi de reprezentanţi ai Gărzii Forestiere. Aceştia le vor explica primarilor şi reprezentanţilor administraţiei publice locale exact ceea ce au de făcut, în aşa fel încât această problematică să fie depăşită”, a declarat prefectul Marian Rasaliu.

 Joi prefectul va efectua o vizită în zona Vama Buzăului pentru a dezbate aceeaşi problematică cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale din Teliu, Budila, Prejmer, Tărlungeni, Săcele, Hărman şi Sânpetru.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: