Legea care face dreptate românilor sufocați de povara ratelor la bancă a fost promulgată!

Rate la bănci: GATA CU ROBIA!!! AM REUSIT!

Vești bune pentru românii cu credite la bănci. Senatorul Daniel Zamfir a făcut marele anunț. Legea care face dreptate romanilor sufocati de povara ratelor la banca a fost promulgata!

”Dupa un parcurs anevoios, sub o presiune uriasa din partea sistemului bancar, am reusit sa trecem in Parlament CEA MAI IMPORTANTA LEGE pentru oamenii care sunt nedreptatiti de banci! De acum incolo, in cazul unei situații neprevazute, banca e obligata sa re-echilibreze contractul, adica debitorul va plati o rata mai mica, suportabila, sa poata trai decent in continuare!
Multumesc prof. Piperea, cel care, dincolo contributia majoră la elaborarea legii, s-a implicat total in batalia publică pentru apararea consumatorilor, multumesc asociatiilor de protectie a consumatorilor implicate total -AURSF, CREDERE, Grupul Clientilor cu credite in CHF-cat si parlamentarilor de la alte partide care au votat legea.
Am lasat la final PSD in mod intentionat. Poate multi oameni impovarati de ratele la banci sunteti hastagisti si urati PSD. “Mai bine imi tai o mana decat sa votez PSD”, zic unii. Vreau sa stiti ca fara sprijinul total al PSD, legea asta ar fi fost un vis frumos la care toți s ar fi gandit, dar nu s-ar fi realizat niciodată ! Nu or fi fost presiuni si pe Ciolacu si pe PSD? Uite ca “ciuma rosie” n-a cedat si a ramas de partea oamenilor, ceea ce n-au facut, spre rusinea lor, cei de la PNL si USR”, a spus Daniel Zamfir, senator PSD. 

 

sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: