Laboratorul de fake news-uri de la USR la Brașov: ”Cică PNL ar fi condus de PSD” 😂

Laboratorul USR Brașov caută ”leacuri” pentru a ieși din criza provocată de liderii partidului. După ce au fost izolați din cauza proiectelor inițiate pe genunchi și a deciziilor luate fără să țină cont și de colegii din PNL, reprezentanții USR caută soluții. Unele, nu tocmai ortodoxe. Mai exact, încearcă să arunce pe rețelele de socializare tot felul de informații false doar ca să-i determine pe liderii PNL și PSD din Consiliul Local să se certe între ei.

Un astfel de fake news este cel lansat pe facebook de consilierii USR zilele trecute. ”Îmi este încă greu să înțeleg cum membrii PNL din oraș, locuitori ai Brașovului până la urmă, acceptă această stare de fapt, în care PNL este condus de PSD”, a transmis mesajul pregătit în laboratorul USR unul dintre consilierii locali. De fapt, vor să inducă cetățenii în eroare afirmând că de fapt PSD ar conduce PNL, ceea ce este o mare tâmpenie care nu are nici măcar 0,1 % adevăr. Cine cunoaște politică, poate observa cu ochiul liber că este o făcătură de doi lei, doar ca să îi răscoale pe membrii PNL împotriva liderilor. VESTEA proastă pentru useriști este că liberalii și social-democrații s-au prins de schemă.

O altă diversiune și o făcătură de laborator este ”etichetarea” liderilor cu tot felul de prostii. Ba că au venit în șlapi la ședințele Consiliului Local, ba că se dau cu sania vara pe iarbă, tot felul de aberații care nu au nicio legătură cu realitatea. Partea proastă este că tot acest ”fum” aruncat peste scena politică se va întoarce împotriva celor care l-au degajat, mai devreme sau mai târziu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: