La plimbare prin Predeal cu mașina furată și fără să dețină permis de conducere

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt în scop de folosință” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 25 august 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii au depistat în trafic, un tânăr în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism pe DN1, pe raza Stațiunii Predeal, județul Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul ar fi fost sustras de la proprietar, fără acordul acestuia, cu scopul de a-l folosi fără drept.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: