La Mulți Ani, Schaeffler! 16 ani de activitate la Cristian

La Mulți Ani, Schaeffler! Astăzi fabrica de la Cristian împlinește 16 ani de activitate care au trecut cu nenumărate provocări, dar și reușite: sase hale de productie, un centru modern de cercetare si dezvoltare si un centru nou de testare. Numeroase produse record au fost realizate în condiții inedite.

In urma cu 16 ani, in data de 8 octombrie 2004 incepea oficial activitatea de productie in fabrica Schaeffler de la Cristian. In cei 16 ani fabrica de la Brasov se poate mandri cu sase hale de productie, un centru modern de cercetare si dezvoltare si un centru nou de testare, la care se adauga si realizarea a numeroase produse record, chiar si in cele mai provocatoare conditii. Pentru inca un an la rand, timpul a demonstrat ca toate acestea nu s-ar fi putut realiza fara o echipa puternica, care a dat dovada de implicare si carora acum le multumim!” au declarat reprezentanții companiei.

Schaeffler Romania este cea mai mare investitie a Grupului Schaeffler din estul Europei si produce in Cristian – Brasov, componente pentru industria de autovehicule si rulmenti grei pentru diferite aplicatii industriale.

sursa foto Schaeffler

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: