La fiecare 4 ani politicienii se pozează înconjurați de hărți

Ascundeți-le hărțile!

Vin alegerile, încep să apară pozele cu oameni care se ”holbează” la niște hărți, pentru că dacă îi scuturi puțin, habar nu au la ce se uită și nu știu să citească un grafic sau o hartă. Este și cazul politicienilor din Brașov. Chiar dacă au treabă sau nu cu acel proiect, cum apare unul de-al lor de pe la București, cum se adună ca frații la masă și își arată interesul maxim pentru destinele orașului. Își sună parlamentarii, consilierii, membrii de partid, neamurile și încep să caute puncte pe hartă. Între timp, cineva îi surprinde ”instantaneu” la o ședință de lucru…

Bineînțeles, pozele apar frumos pe site-urile instituțiilor, pe pagini facebook, în ziare. Da, sunt acești ”muncitori” plătiți regește cu zeci de mii de lei lunar să ”tragă” pentru binele nostru. Sunt acești oameni care, de multe ori, după ce au ”aprofundat” harta, pleacă la șpriț ca băieții.

Doar că acest interes este mai mult în campania electorală, pentru că toți brașovenii știu din 2016 că aceste proiecte au fost promise și atunci. S-au realizat? NU!

Din păcate, încă sunt foarte mulți brașoveni care mai cred în vrăjeli ieftine și în promisiunile politicienilor. Și așa mai trec 4 ani, iar Brașovul rămâne la același nivel. De ce? Pentru că unii nu se mai plimbă prin alte județe să vadă cum arată, cum s-au dezvoltat, cum sunt ajutați tinerii, cum sunt respectați cetățenii. Unii nu înțeleg nici acum că suntem totuși în 2020, nu în 2000.

Unii nu înțeleg că aeroportul a fost început din urmă cu mai bine de 10 ani de administrația liberală…iar acum tot urmașii lui Brătianu sunt la ”butoane”. Cât s-a realizat până acum din lucrări? Nici măcar jumătate…

 

Cristi FLOREA

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: